Ismerd meg a kutatásainkat, ahol a számok megértését vizsgáljuk. Hogyan értik a felnőttek a számokat? Hogyan fejlődik a számmegértés képessége gyerekeknél? Hogyan sérülhet a megértés, hogyan lehet ezt mérni, és hogyan lehet fejleszteni a képességeket?

Elemezd az adataidat egyszerűbben! A CogStat automatikusan kiválasztja a megfelelő hipotézis tesztet, az eredményt APA formátumban jeleníti meg, és automatikusan összeválogatja az ábrákat. Töltsd le és használd a CogStat-ot ingyen.

Megváltozunk az életünk az emberszerű robotoktól? Milyen változásokat hoznak az új technológiák?

Kép: Wikimedia Commons

Statisztikai elemzések leírásai, az elemzések elvégzésének menete különböző szoftvereken, és hasznos tanácsok az elemzésekhez.

Próbálj ki klasszikus kísérleti paradigmákat, és nézd meg a saját teljesítményedet, vagy használd a programokat a saját kísérleted összeállítására.

Tananyagok az agyi képalkotó eljárások megértéséhez és használatához, akár pontosabban akarod megérteni a képalkotó cikkeket, akár meg szeretnéd tanulni a technikákat, hogy saját vizsgálatot végezz.

Kép: Caret ROI

Adatelemzéshez, kísérlet tervezéshez, cikk és poszter készítéséhez hasznos ötletek. A könyv legtöbb fejezete ingyen letölthető, és a könyvhöz kiegészítő anyagok találhatóak a honlapon.